Vrei sa devii model?

Vrei sa devii model? Inscrie-te prin intermediul formularului de mai jos si echipa Fashiontv va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp!

Caravana Fashiontv oferă oportunități unice tinerelor selectate. Poți călători în destinații exotice și poți lua parte la evenimentele coordonate de Fashiontv, înscriindu-te prin formularul de mai jos:

  • Festivaluri de moda de la Milano, Paris si Londra
  • Saptamana modei Arabian Fashion Week de la Dubai
  • Festivalul de Film de la Berlin, Cannes, Dubai si Sanghai
  • Grand Prix Monte Carlo, Singapore siAbu Dhabi
  • Fashiontv Party din Hong Kong, Singapore, Dubai, Indonezia si Beijing

ESTI FRUMOASĂ? FII DEȘTEAPTĂ! FASHIONTV ÎȚI DĂ O ȘANSĂ!

 

Ai intre 16 și 22 de ani și minim 175 cm? Participă la Fashiontv Model Moldova, cel mai important concurs de promovare a modelelor prin care poți ajunge să prezinti la săptămânile modei din Milano, Londra, Paris și New York, înscriindu-te prin formularul de mai jos. Ai șansa să faci parte din echipa Fashiontv, să participi la evenimentele Fashiontv din întreaga lume și să fii promovată la nivel internațional pe Fashiontv, în 196 de țări!

 

Evenimentul Fashiontv Model Moldova va avea loc pe 13 octombrie la Radisson Blu Leogrand Hotel din Chișinău și pe langă concursul de modele, va cuprinde premiile în modă Fashiontv pentru Moldova, dar și prezentări de modă ale celor mai importanți designeri.