Republica Moldova, promovată în peste 193 de țări prin Fashiontv Summer Festival 2017

Fashiontv Summer Festival, eveniment de înaltă clasă dedicat modei, a avut loc în weekendul 18 – 20 august la Phoenicia Royal Mamaia. Evenimentul la care au participat si modelele Fashiontv Moldova a adus pe scena din Mamaia competiția internațională de frumusețe Miss Fashiontv Black Sea, dar și prezentări de modă ale celor mai importanți designeri și branduri internaționale.

 

Evenimentele la care au fost protagoniste și frumoasele noastre moldovence s-au bucurat de prezența președintelui și fondatorului Fashiontv, Michel Adam, dar și de prezența a personalități și VIP-uri din modă și media. Cu această ocazie, reprezentanți ale celor mai impotante agenții de modă internaționale au încheiat parteneriate cu Fashiontv Moldova și vor colabora la nivel internațional cu modelele Fashiontv.

 

Frumoasa Victoria Cordoneanu, reprezentanta Moldovei la concursul Miss Black Sea, a câștigat titlul de Miss Moldova, ce îi asigură participarea la concursul internațional Miss Fashiontv Worldwide ce va avea loc anul următor în Dubai, dar va avea ocazia să participe și la evenimentele Fashiontv din Paris, Milano și Londra. 

Printre celelalte căștigătoare reprezentante ale Republicii Moldova menționăm:

  • Miss Catwalk – Doina Armaș
  • Miss Fashiontv Luxury – Irina Ungureanu
  • Miss Photogenic – Emma Pilipici

 

Și celelalte concurente din Republica Moldova vor fi promovate la nivel national si international prin intermediul partenerilor media Fashiontv și vor beneficia de pregătire gratuită în domeniul modelingului.

 

Toate evenimentele au putut fi urmărite live prin intermediul Fashiontv și Fashiontv Romania, promovând astfel în peste 190 de țări frumusețile și bogățiile Republicii Moldova.

 

Ești frumoasă? Fii deşteaptă!

Dacă îți dorești să devii model Fashiontv, vino la castingul Fashiontv Moldova ce va avea loc în data de 14 septembrie la Hotel Radisson din Chișinău şi fă-te remarcată!

Citește și Mai multe de acelasi autor

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata