Povești de succes – Irina Dutcă

Povestește-ne cum ai început colaborarea cu Fashiontv. Ai fost încrezătoare că vei avea succes ca model?

Am fost contactată de un agent Fashiontv Moldova, și după primul eveniment am semnat imediat contractul cu Fashiontv Moldova. A fost o nouă provocare pentru mine și mi-am dat șansa să încerc. Nu mă consider un model de succes. Făcând o comparație între modul în care vedeam succesul la început și cum îl văd acum… îmi dau seama pe zi ce trece că mai am mult de lucrat.

Înainte de colaborarea cu Fashiontv, priveam modelingul doar ca un hobby pe lângă studii. După ce am absolvit, am decis să mă mut în București pentru a mă ocupa de ceea ce-mi place și pentru a-mi urma visul. M-am reprofilat ca actriță, dar fac și modeling în același timp. Datorită Fashiontv am vizitat multe țări, mi-am făcut multe cunoștințe importante, și cel mai important m-am apropiat de cariera pe care îmi doresc să o am.

Care sunt cele mai notabile evenimente fashion / beauty la care ai participat? Ce premii de frumusețe ai câștigat? Cum ți-au schimbat viața aceste evenimente?

Evenimente notabile de fashion și lifestyle la care am participat: Fashiontv Summer Festival 2016; Fashiontv Spring Festival 2018, Miss Litoral 2017, Formula 1 Grand Prix Abu Dhabi 2017. Premii și distincții câștigate în cadrul concursurilor de frumusețe Fashiontv: Miss Popularitate, Miss Costinesti 2017, Miss Fashiontv Star 2017. Datorită evenimentelor Fashiontv am călătorit în multe țări, am prezentat colecții ale unor designeri cunoscuți, am cunoscut multe celebrități și personalități din diferite domenii de activitate.

Care este motto-ul după care te ghidezi în viață? Ai un citat preferat?

Prefer să spun că în viață totul se întâmplă cu un anumit motiv, la locul și la timpul potrivit! Dacă ceva nu merge așa cum mi-aș dori eu, înseamnă că nu a venit încă timpul potrivit.

Ce înseamnă Fashiontv pentru tine?

Fashiontv pentru mine reprezintă: suport, încredere, familie.

Ai persoane pe care le admiri? Cine sunt modelele tale? Pe cine apreciezi din lumea modei?

Modelele pe care le admir sunt Gigi hadid, Natasha Poly, Cara Delevigne. Dintre fashion icons, le admir pe: Olivia Palermo, Miroslava Duma, Tatiana Korsakova.

De ce ți-ai dorit să devii model? De ce te interesează această carieră?

Nu mi-am dorit vreodată să devin model. La început am privit-o ca pe o nouă provocare. Până la 20 de ani nu știam nimic despre modelling.

De ce crezi că ești potrivită să fii model?

Am toate calitățile necesare. Am trăsăturile fizice, atitudine, expresivitate și mai presus de toate, pasiune.

Cum comunici cu oamenii? Ești răbdătoare? Esti prietenoasă?

Sunt o fire prietenoasă, găsesc limbajul comun cu toți cei din jurul meu, însă păstrez lângă mine doar oamenii care-mi sunt pe plac și cu care rezonez. Este dificil să activezi în acest domeniu și să menții relații de prietenie, mai ales o relație de dragoste. Există un flux mare de oameni în viața unui model, multe persoane pe care le intâlnești și vă voi împărtăși ceva din experiența personală: întalnesc falsitatea și fățărnicia zi de zi.
Desigur, nu generalizez, dar îmi place să fiu atentă la calitatea și integritatea oamenilor cu care mă înconjor.
Poate din cauza acestui motiv pot da uneori – fără să vreau – impresia persoanelor care abia mă cunosc că sunt arogantă sau rea. Sunt extrem de puțini oameni care mă cunosc cu adevărat.

Duci un stil de viață sănătos? Cât de des faci exerciții fizice sau mergi la sala de sport? Ții o dietă anume?

Duc un mod de viață sănătos, mănânc fructe și legume. Desigur, mă răsfăț cu bunătățuri din când în când. Din cauza multor plecări nu merg regulat la sală, în rest fac antrenamentele cu antrenor personal. Mă alimentez după cum îmi recomandă antrenorul.

Care consideri că este cel mai important atu al tău ca model? Dar cea mai importantă slăbiciune? Cum ai putea îndrepta această slăbiciune?

Cele mai importante atuuri ale mele cred că sunt ambiția, atitudinea, originalitatea și independența. În ceea ce privește slăbiciunile mele pot să sapun ca manifest o critică exagerată față de propria persoană și îmi fac prea multe griji. Sunt convinsă că odată cu trecerea timpului și pe măsură ce voi avea mai multă experiența voi învăța să trec peste ele.

Care crezi că sunt ingredientele succesului?

Pasiune, planificare și performanță

Ce sfaturi i-ai da unei tinere aspirante a meseriei de model?

Să-ți urmezi visele, pentru că totul este posibil. Să crezi în tine și să te iubești!

Cum te imaginezi în viitor?

În viitor mă văd o actriță de succes în Log Angeles, SUA.

 

Ești frumoasă! Fii deșteaptă! Fashiontv îți dă șansa la o carieră de top în modelling ca a Irinei!

Participă la Fashiontv Model Moldova, cel mai important concurs de promovare a modelelor prin care poți ajunge să prezinti la săptămânile modei din Milano, Londra, Paris și New York, înscriindu-te prin formularul de mai jos. Ai șansa să faci parte din echipa Fashiontv, să participi la evenimentele Fashiontv din întreaga lume și să fii promovată la nivel internațional pe Fashiontv, în 196 de țări!

 

Citește și Mai multe de acelasi autor

Cmentariile sunt închise