Povești de succes: Emma Pilipici – Miss Fashiontv Star

Emma Pilipici, câștigătoarea Miss Fashiontv Star 2018, are 19 ani și este studentă a Universității Libere Internaționale din Moldova, facultatea Limbi și literaturi străine.

Emma Pilipici, câștigătoarea Miss Fashiontv Star 2018, are 19 ani și este studentă a Universității Libere Internaționale din Moldova, facultatea Limbi și literaturi străine. S-a născut în orașul Florești, Republica Moldova.

 

Emma este cu adevărat pasionată de modeling, motiv pentru care își dorește să se perfecționeze în acest domeniu. Cu o înălțime perfectă pentru podium – 1,83 m, și o greutate de 63 kg, considerăm că îi va fi cât se poate de simplu!

Ea a participat până acum la evenimente notabile de fashion, printre care: Miss Chisinau 2016, Miss Litoral 2017, Miss Fashiontv Black Sea 2017, Miss Odessa Wordwide 2018, Miss Costinesti 2018, Miss Fashiontv Black Sea 2018, Miss Fashiontv Model Awards 2018, în cadrul cărora a obținut titlurile de Miss Fashion 2016, Miss F. Photogenic 2017, Miss Odessa Worldwide 2018, Miss Costinesti 2018 și Miss FTV Star 2018.

<<Aveam doar 14 ani în momentul în care aflasem despre Fashiontv. Deseori priveam „Fashion week” la Fashiontv  și visam să particip și eu la un astfel eveniment. Când am împlinit vârstă de 18 ani am venit în România pentru a-mi implini visul și pentru a participa în calitate de model la „Miss Litoral 2017” și „Miss Fashiontv Black Sea 2017”. În cadrul acestui ultim am câștigat titlul de „Miss F. Photogenic 2017”. Din momentul respectiv a început colaborarea mea în calitate de model cu Fashiontv. Datorită acestei impresionante colaborări am reușit să devin mult mai încrezătoare în forțele proprii și evident, încrezătoare în ceea ce privește dezvoltarea mea profesională în calitate de model.>>, spune Emma. << Fashiontv a fost un sprijin pentru mine, oferindu-mi posibilitatea de a călători și de a vizita mai multe țări ale lumii, dar și  posibilitatea de a colabora atât cu designeri de nivel național, cât și de nivel internațional. Pe lângă toate acestea, Fashiontv mi-a oferit posibilitatea de a-mi realiza propriile vise proprii neîmplinite. Datorita Fashiontv sunt într-o permanentă dezvoltare atât personală, cât și profesională.>>

Citat preferat al Emmei vine de la Coco  Chanel : «Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.» Din lumea modei, Emma le admiră pe Gigi Hadid, Cindy Crawford, Rihanna, Coco Chanel, Cara Delevingne si Gigi Hadid. Dintre modelele internaționale, Emma o apreciază cel mai mult pe Cindy Crawford,  un exemplu de model profesionist.

Ce înseamnă Fashiontv pentru tine?

”Fashiontv este locul unde visele devin realitate. Este locul în care orice tânără cu calitați de model obține șansa de a se dezvolta în calitate de model și de a progresa pe plan profesional. Astfel, Fashiontv oferă posibilitatea de dezvoltare profesionala în orice domeniu (actoria, muzica, etc.)

Tinerelor aspirante la meseria de model le pot spune, din proprie experiență, că împreună cu Fashiontv aveți sansa de a călători în diverse țări ale lumii, pe lângă acestea,  ați putea participa la cele mai exclusiviste și cele mai importante evenimente de modă, să colaborați cu cei mai renumiți designeri internaționali. Așadar, în această relativ scurtă perioadă de timp a colaborării, Fashiontv a devenit pentru mine o adevărată familie, care în permanență îmi oferă atât sprijin, cât și încredere în propriile forțe”, spune Emma.

 

Ești frumoasă! Fii deșteaptă! Fashiontv îți dă șansa la o carieră de top în modelling ca a Emmei!

Participă la Fashiontv Model Moldova, cel mai important concurs de promovare a modelelor prin care poți ajunge să prezinti la săptămânile modei din Milano, Londra, Paris și New York, înscriindu-te prin formularul de mai jos. Ai șansa să faci parte din echipa Fashiontv, să participi la evenimentele Fashiontv din întreaga lume și să fii promovată la nivel internațional pe Fashiontv, în 196 de țări!

 

Citește și Mai multe de acelasi autor

Cmentariile sunt închise