Modelele Fashiontv Moldova au prezentat pentru cele mai tari branduri internaționale de modă!

Evenimentele la care au fost protagoniste frumoasele noastre moldovence, modelele Fashiontv Moldova, au adus pe aceeași scenă, pe parcursul a trei zile dedicate modei si frumuseții, cei mai renumiți designeri și branduri internaționale.

 

Fashiontv Summer Festival, eveniment de înaltă clasă dedicat modei, a adus pe scena resortului de 5 stele Phoenicia Royal din Mamaia, cele mai tari show-uri de modă ale verii!

 

Astfel, modelele Fashiontv Moldova au avut oportunitatea de a participa la prezentări de modă inedite, creând un show de modă la superlativ: Marc Jacobs, Just Cavalli, Michael Kors, Zadig & Voltaire, Paul Smith sunt doar câteva dintre numele mari ce au fost prezente pe cea mai importantă scenă a modei din această vară – Fashiontv Summer Festival 2017.

 

Evenimentele au putut fi urmărite live prin intermediul Fashiontv Moldova, Fashiontv și Fashiontv Romania, promovând astfel în peste 190 de țări frumusețile și bogățiile Republicii Moldova.

 

Modelele Fashiontv Moldova nu prezintă pentru prima oară pentru branduri și desingeri de renume internațional. În toamna anului trecut, în cadrul Romanian Fashion Week ce a avut loc la București, modelele Fashiontv Moldova au defilat în ținute de lux semnate de designeri și branduri de lux precum Just Cavalli Si Dkny, Red Valentino, Zadig & Voltaire, Michael Kors Si Burberry. Vezi mai multe imagini de la eveniment aici!

Dacă îți dorești să devii model Fashiontv, vino la castingul Fashiontv Moldova ce va avea loc în data de 14 septembrie la Hotel Radisson din Chișinău şi fă-te remarcată!

Ești frumoasă? Fii deşteaptă!

Fashiontv îți dă o șansă!

Citește și Mai multe de acelasi autor

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata