Miss Universitas by Fashiontv a premiat cele mai frumoase studente din Moldova și România în prezența lui Michel Adam, Președintele și Fondatorul Fashiontv

Frumoasa Ecaterina Emelianov, în vârstă de 19 ani a câștigat cea mai râvnită coroniță din concurs, cea de Miss Universitas Moldova 2019 în cadrul celui mai important eveniment ce promovează frumusețea, inteligența și personalitatea studentelor din Republica Moldova și România.

Frumoasa Ecaterina Emelianov, în vârstă de 19 ani a câștigat cea mai râvnită coroniță din concurs, cea de Miss Universitas Moldova 2019 în cadrul celui mai important eveniment ce promovează frumusețea, inteligența și personalitatea studentelor din Republica Moldova și România.

Ecaterina a fost încoronată de nimeni altul decât Michel Adam, Președintele și Fondatorul Fashiontv, care și-a sărbatorit ziua de naștere la București cu ocazia Miss Universitas 2019 în cadrul unui eveniment de excepție care este promovat în 196 de țări prin intremediul Fashiontv.

Titlul de Miss Universitas 2019 îi va oferi Ecaterinei oportunitatea să călătorească la New York pentru evenimentele Fashiontv ale acestui an, să reprezinte Moldova la concursul Miss Fashiontv Europe 2019 și să participe la evenimentele Fashiontv din cadrul Festivalului de Film de la Cannes, Grand Prix Monte Carlo si Grand Prix Abu Dhabi.

La eveniment au participat 12 din Republica Moldova și 14 concurente selectate din România, precum și 30 dintre cele mai frumoase modele Fashiontv care au prezentat pentru celebrul designer român Cătălin Botezatu.

Participantele au avut ocazia să strălucească pe podium, în ținute vestimentare spectaculoase, frumusețea lor fiind pusă în evidență de o echipă de profesioniști, de la make-up artiști, hair stiliști, stiliști vestimentari, până la fotografi și cameramani.

Celelalte câștigătoare ale serii au fost:

 • Miss Universitas Romania – Adriana Postulache din Bacău

 • Miss FTV Model Moldova – Cristina Chișcă din Chișinău

 • Miss FTV Model România – Monica Barb din Târgu Jiu

 • Miss Performance – Elena Cojocaru din Chișinău

 • Miss Universitas Star – Alexandra Dumitru din Slatina

 • Miss Catwalk – Ana Cojocaru din Chișinău

 • Miss Catwalk – Oana Băloi din Târgu Jiu

 • Miss Photogenic – Alina Rizea din București

 • Miss Telegenic – Adela Smântână din Timișoara

 • Miss Universitas Boboc – Andreea Ciucă din Râmnicu Vâlcea

 • Miss Popularitate – Larisa Boghian din Piatra Neamț

Acestea vor călători alături de Fashiontv la Viena, Milano, Dubai, Cannes sau Paris pentru evenimentele Fashiontv, vor beneficia de cursuri gratuite de marketing online, de stagii de practică la firme de specialitate sau de sejururi all inclusive la resortul de 5 stele Phoenicia Royal din Mamaia.

În plus, Alexandra Dumitru – Miss Star – va participa la o producție cinematografică pentru studiourile Julius R Nasso la Hollywood. De asemenea, toate concurentele vor fi invitate să participe la Fashion Summer Festival – eveniment de amploare organizat de Fashiontv Romania în stațiunea Mamaia, unde vor participa la evenimente fashion de mare clasă și își vor putea petrece vacanța în cea mai luxoasă stațiune de pe litoralul românesc.

Evenimentul a avut loc sâmbătă, 13 aprilie, în Club Princess București. Evenimentul s-a bucurat și de promovare internațională prin intermediul televiziunii FashionTV, cea mai importantă televiziune de fashion și lifestyle din lume.

Citește și Mai multe de acelasi autor

Cmentariile sunt închise