Miss Universitas by Fashiontv 2019

Fashiontv organizează Miss Universitas, cel mai important concurs de frumusețe ce se adresează studentelor. Evenimentul va avea loc pe 13 Aprilie în Club Princess București, începând cu ora 20:00. Pentru a vă înscrie la preselecție, accesați formularul de mai jos.

Fashiontv organizează Miss Universitas, cel mai important concurs de frumusețe ce se adresează studentelor. Evenimentul va avea loc pe 13 Aprilie în Club Princess București, începând cu ora 20:00. Pentru a vă înscrie la preselecție, accesați formularul de mai jos.

Miss Universitas promovează frumusețea, inteligența și personalitatea studentelor din Moldova și România, în cadrul unui eveniment de înaltă clasă. Participantele vor avea ocazia să strălucească pe podium, în ținute vestimentare spectaculoase, frumusețea lor fiind pusă în evidență de o echipă de profesioniști, de la make-up artiști, hair stiliști, designeri, la fotografi și cameramani. Acestea vor purta ținute ale celor mai renumiți designeri, precum Cătălin Botezatu, Clara Rotescu, dar și designeri internaționali.

Pentru a fi admise la concurs, canditatele trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: să aibă un aspect fizic plăcut şi armonios, atitudine şi spontaneitate în exprimare, să aibă vârsta cuprinsă între 18 ani şi 26 de ani, să aibă înălţimea de minimum 1,70 m.

Concursul se va bucura și de promovare internațională prin intermediul televiziunii Fashiontv, cea mai importantă televiziune de fashion din lume.

Fashiontv celebrează diversitatea frumuseții, și pentru că frumusețea vine în nenumărate forme, toate participantele vor fi câștigătoare! Toate concurentele selectate să participe la Miss Universitas vor fi premiate cu tratamente cosmetice sau ținute vestimentare.

La sfârșitul serii vor fi desemnate 7 finaliste. Premiile oferite de Fashiontv acestora sunt:

  • ținute, accesorii și cosmetice de la branduri de top
  • weekenduri gratuite la mare
  • cursuri gratuite de marketing online & styling
  • participarea la evenimentele Fashiontv din Hong Kong, Paris, Londra, Milano si Dubai.

La ediția anului trecut, au participat 30 de concurente selectate din România și Republica Moldova, iar 50 de modele Fashiontv Moldova și Fashiontv Romania au luat parte la prezentări de modă pentru designeri și branduri din România și Republica Moldova, printre care și Clara Rotescu, președinta Federației Designerilor din Romania.

Evenimentul s-a bucurat și de promovare internațională prin intermediul televiziunii FashionTV, cea mai importantă televiziune de fashion din lume.

Câștigătoarea titlului Miss Universitas Moldova a fost frumoasa Juvenalia Tătaru, model Fashiontv Moldova.

Imagini de la Miss Universitas 2018

Citește și Mai multe de acelasi autor

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata