Irina Dutcă, actriță și model Fashiontv Moldova, a ajuns la Hollywood!

Prin intermediul Fashiontv Moldova, modelul și actrița din Republica Moldova Irina Dutcă a ajuns la Hollywood!

 

Irina Dutcă, actriță și model Fashiontv Moldova, a ajuns la Hollywood! În urma participării la Fashiontv Summer Festival, eveniment de înaltă clasă dedicat modei ce a avut loc în această vară la Mamaia, frumoasa moldoveancă a fost remarcată de casa de producții hollywoodiană Julius Nasso Productions.

La invitația studiourilor de producție Julius Nasso, Irina Dutcă a călătorit la New York la sfârșitul lunii august. Julius Nasso Productions este un nume de referință în industria hollywoodiană, cu peste 30 de ani de experiență în producerea de filme premiate în întreaga lume. Printre cele mai cunoscute titluri semnate de Julius Nasso Productions se află Once upon a time in America, Under siege, The Patriot, Narc, In enemy hands, Trailer Park Boys sau The Mummy.

În urma castingurilor din New York, frumoasa moldoveancă va fi protagonista unei pelicule produse de Julius Nasso Productions în colaborare cu Fashiontv, luând astfel parte la proiecte impresionante alături de cei mai pricepuți profesioniști din domeniul cinematografiei și împărțind platoul cu actori celebri. Irina a avut oportunitatea de a vizita platourile și studiourile de filmare ale Julius Nasso Productions, dar și cele mai importante atracții turistice ale New York-ului pe care le-a putut admira din elicopter.

Toate modelele Fashiontv Moldova beneficiază de promovare la nivel național și internațional, precum și de pregătire în domeniul modelllingului.

 

Ești frumoasă? Fii deşteaptă! Fashiontv îți dă o șansă! Vrei și tu să devii model? Înscrie-te prin formularul de mai jos:

 

Citește și Mai multe de acelasi autor

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata