Despre Fashiontv

Despre Fashiontv

 

Prin intermediul Fashiontv, cele mai frumoase modele si unii dintre cei mai talentati designeri locali au dus renumele Republicii Moldova in marile capitale ale modei, Londra, Paris, Dubai si multe altele, devenind cunoscuți deja la nivel internațional în peste 190 de țări prin intermediul Fashiontv International.

În continuare Fashiontv dorește promovarea valorilor autohtone din modă și modelling la nivel internațional. Astfel că Fashiontv a continuat sa le ofere tinerelor talente din Moldova oportunitati atat de afirmare la nivel international cat si de a-si promova tara in cadrul unor evenimente de prestigiu din intreaga lume. Astfel, Malvina Chiriac este una dintre frumoasele modele din Chisinau, care a castigat concursul Black Sea Model in cadrul Fashiontv Black Sea Model Awards 2012. Alte castigatoare din Moldova sunt si Iuliana Zaborot, detinatoarea locului al doilea, precum si Most Liked Model la Cannes, Xenia Gavrilov – Fashiontv Black Sea Model Awards 2014, Doina Paraschiv – F Vodka Model si Miss Navodari.

Implicarea Fashiontv in promovarea Republicii Moldova a fost, de la inceput, foarte puternica si sustinuta, presedintele Fashiontv  Michel Adam  fiind prezent la evenimentele organizate in Chisinau. Turismul din Republica Moldova a fost promovat la cele mai mari targuri de specialitate din lume și prin rubrica F Destinations.

Fashiontv a organizat evenimente de moda si la Chisinau, printre care si Caravana Chisinau, o campanie de anvergura care își  propune sa descopere noi talente in modelling.