Chișinău devine capitala modei pentru o zi!

Sâmbătă, 13 octombrie, cu ocazia evenimentelor Fashiontv Model Moldova și Gala Fashiontv Awards Moldova, Chișinău devine capitala modei pentru de o zi!

Fashiontv Model Moldova, cel mai important concurs de promovare a modelelor, le va da șansa câștigătoarelor să prezinte pe cele mai importante podiumuri de la Paris, Milano și New York. Gala Fashiontv Awards Moldova va premia celor mai importante personalități din domeniul modei, cei mai buni designeri, stiliști și reviste de modă. Cei prezenți vor putea urmări prezentarea colecției Fashiontv By Cătălin Botezatu și o colecție specială semnată Daniel Racovizza.

Două moldovence de succes ale acestui an vor fi invitatele speciale ale Fashiontv Model Moldova. E vorba de Miss Black Sea 2018 – Gabriela Slivcă și Miss Litoral 2018 – Diana Croitor, care după câștigarea titlurilor de frumusețe, au călătorit la evenimentele Fashiontv din Antalya – Turcia  sau Monte Carlo, și vor continua să călătorească la evenimentele din Singapore, Bali, Dubai și Hong Kong. În afară de promovarea carierei lor de model la evenimentele Fashiontv internaționale, ele au primit sprijin din partea Fashiontv pentru a face studii universitare in București, având în totalitate susținerea Fashiontv pentru a-și perfecta educația, dar și de a-și construi cariere de top în domeniul modellingului.

Evenimentele Fashiontv Model Moldova și Gala Fashiontv Awards Moldova vor avea loc la Hotel Radisson Blu din Chișinău, începând cu ora 20.00, în prezenţa a numeroşi invitaţi speciali precum reprezentanţi oficiali ai Fashiontv, personalităţi din domeniul modei, modelling-ului şi entertainment-ului şi designeri.

Fashiontv, televiziunea care transmite cele mai importante știri din modă  în peste 196 de țări – va fi prezentă la Chișinau pentru evenimentele Fashiontv Model Moldova și Gala Fashiontv Awards Moldova, promovând astfel la nivel internațional cele mai bune momente din cadrul evenimentului, cât și modelele și designerii locali. Organizatorul evenimentului este Fashiontv Moldova în parteneriat cu Fashiontv International.

Citește și Mai multe de acelasi autor

Cmentariile sunt închise