Cele mai tari branduri internaționale prezentate de modelele Fashiontv Moldova pe scena Romanian Fashiontv Week

Modelele Fashiontv Moldova au fost protagonistele unui show de înaltă clasă realizat la un nivel strălucitor, având ocazia să defileze pe podium în ținute semnate de cei mai importanți designeri ai lumii.

Romanian Fashiontv Week, eveniment anual dedicat modei naționale și internaționale, a avut loc  în ziua de 18 noiembrie 2016, la Grand Hotel Phoenicia Bucuresti.

Ridicandu-se la standarde europene, evenimentul a adus în fața publicului colecții spectaculoase din partea celor mai importanți designeri naționali și internaționali. Invitații au avut ocazia să se delecteze cu un fashion show la superlativ. Astfel, modelele Fashiontv au defilat în ținute de lux semnate de designeri și branduri de lux precum Just Cavalli Si Dkny, Red Valentino, Zadig & Voltaire, Michael Kors Si Burberry.

Seara a inclus, pe lângă prezentarile de moda ale brandurilor de lux, si momente artistice muzicale precum și invitati speciali.

Ești frumoasă? Fii deşteaptă! Fashiontv îți dă o șansă! Vrei și tu să devii model? Înscrie-te prin formularul de mai jos:

Fashiontv îți dă o șansă!

Citește și Mai multe de acelasi autor

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata