Casting Paris Fashion Week 2020 – începe noul an participând la cea mai importantă săptămână europeană a modei!

Evenimentul se va bucura de expunere internațională în peste 195 de țări prin intermediul Fashiontv.

Fashiontv se va afla la Paris pe 26 februarie, unde modelele Fashiontv vor lua parte la prezentări de modă din cadrul Paris Fashion Week, unul dintre cele mai de seamă evenimente de pe harta internațională a modei.

Acestea vor prezenta colecții ale designerilor români selecționați de Federația Română de Design Vestimentar și Accesorii prezidată de Clara Rotescu, în cadrul unei seri de modă românească la care vor participa personalități din lumea modei internaționale și românești, diplomați români și străini, și reprezentanți ai mass-media din toată lumea.

Evenimentul se va bucura de expunere internațională în peste 195 de țări prin intermediul Fashiontv.

Ești frumoasă? Fii deșteaptă! Fashiontv îți dă o șansă! Înscrie-te la casting prin formularul de mai jos și poți fi selectată pentru a participa la Paris Fashion Week 2020!

 

Evenimentul are loc în una dintre cele mai frumoase clădiri istorice din Paris – Palat Behague, în care se află Ambasada României. Sălile impunătorului Palat Behague vor fi astfel gazdele fashion show-urilor semnate de îndrăgiți designeri români precum Cătălin Botezatu sau Clara Rotescu, iar protagonista acestor evenimente inedite poți fi chiar tu!

Paris Fashion Week, Săptămâna Modei, constă într-o serie de prezentări de designeri desfășurate pe durata a șapte zile, de două ori pe an. În cadrul acestui eveniment, noile colecții sunt prezentate prin spectacole de catwalk în cele mai frumoase sau deosebite locuri din Paris. Balenciaga, Vivienne Westwood, Courrèges, Lanvin, Iris Van Herpen, Christian Dior, Comme des Garçons, Stella McCartney sau Chanel, sunt unele dintre cele mai cunoscute nume din industria modei care vor participa anul acesta la Paris Fashion Week, făcând astfel din acest eveniment de top unul dintre cele mai așteptate momente din lumea modei.

Citește și Mai multe de acelasi autor

Cmentariile sunt închise