Casting Miss Fashiontv Black Sea: premii si contracte in valoare de 50.000 de euro!

Înscrie-te în castingul pentru Miss Black Sea completând formularul de mai jos, și poți câștiga premii și contracte în valoare de 50.000 de euro!

Miss Fashiontv Black Sea este un concurs internațional de frumusețe anual ce descoperă și promovează tinere aspirante la o carieră internațională de top model. Miss Black Sea face parte din Fashiontv Summer Festival, eveniment de promovare a modei și turismului românesc în peste 196 de țări. În zilele de 23 și 24 august va avea loc o nouă ediție a competiției internaționale Miss Fashiontv Black Sea, aflată anul acesta la cea de-a noua ediție.

La eveniment vor fi prezente personalități și celebrități de talie internațională , dar și invitați speciali ce vor juriza evenimentul, precum Michel Adam – Președintele și fondatorul Fashiontv, Presedintele agentiei Elite Models Miami, Presedintele agentiei Women Models Milano, producători de film de la Hollywood și alti specialiști din lumea modei. Concurentele aspirante la o carieră în modelling vor avea astfel ocazia să fie remarcate de reprezentanți ai celor mai importante agenții de modele din lume și să semneze astfel contracte internaționale.

Evenimentul va reuni concurente din toate țările de la malul Mării Negre. Totodată vor avea loc și prezentări de modă ale unor importanți designeri români și internaționali în cadrul International Fashion Weekend. Evenimentele fac parte din ediția acestui an a Fashiontv Summer Festival, și va avea loc într-o locație exclusivistă, Fashiontv Cafe & Events,  pe faleza Mamaia.

Ești frumoasă? Fii deșteaptă! Fashiontv îți oferă șansa de a participa la cele mai importante evenimente în cele mai exclusiviste locații din Mamaia, dar și la evenimentele internationale pe care Fashiontv le pregătește. Îmbină vacanța cu activități utile vara aceasta și contribuie la viitorul tău într-un mod inteligent și distractiv! Înscrie-te prin formularul de mai sus si poți lua și tu parte la evenimentele pe care Fashiontv pe pregătește la nivel național și internațional.
Echipa Fashiontv te va contacta în cel mai scurt timp și îți va explica toți pașii pe care trebuie să-i parcurgi pentru a deveni model Fashiontv!

Miss Fashiontv Black Sea – Best Of Beauty Events


Citește și Mai multe de acelasi autor

Cmentariile sunt închise