Casting Fashiontv Moldova

 Casting Fashiontv 

 JOI 5 IULIE între orele 13.00 – 17.00 la ART KLUB KARAOKE adresa Bd. Negruzzi 2/4, telefon de contact – 078888118.

Ia parte la Fashiontv Summer Festival, cel mai important festival de pe litoralul românesc dedicat modei și frumuseții, ce va avea loc în perioada 15 iulie – 20 august, cu participarea a peste 40 de designeri români și internaționali printre care Cătălin Botezatu și Clara Rotescu.

Fashiontv Summer Festival, cel mai important festival de pe litoralul românesc dedicat modei și frumuseții ce va avea loc în perioada 15 iulie – 20 august în Mamaia, pe litoralul românesc, în cele mai exclusiviste locații, și va include evenimentele Romanian Fashion Week, International Fashion Week și concursul internațional de frumusețe Miss Black Sea. Tinerele modele sau aspirante la meseria de model pot lua parte la Fashiontv Summer Festival participând la castingul de JOI 5 IULIE între orele 13.00 – 17.00 la ART KLUB KARAOKE adresa Bd. Negruzzi 2/4.

Evenimente:

 Romanian Fashion Week
 International Fashion Week
 Miss Black Sea

Vrei să iei parte la cele mai importante concursuri de frumusețe și la prezentări de modă pentru cei mai mari designeri români și internaționali? Ești frumoasă? Fii deșteaptă! Fashiontv îți dă o șansă! Vino la casting și fă-te remarcată! La casting va fi prezent și producătorul general Fashiontv International !

Citește și Mai multe de acelasi autor

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata