Casting pentru ședință foto Fashiontv Cosmetics în Abu Dhabi

Cel mai important concurs de promovare a modelelor prin care poți ajunge să prezinti la săptămânile modei din Milano, Londra, Paris și New York.

Ești model sau ai calități de model?Poți câștiga între $500 și $10.000!

Înscrie-te la castingul online completând formularul de mai jos și poți deveni protagonista celei mai recente campanii Fashiontv Cosmetics. Ședința foto pentru realizarea campaniei publicitare va avea loc în Abu Dhabi – Emiratele Arabe. Modelele selectate vor participa la castingul ce va avea loc în Chișinău joi și vineri 18 – 19 noiembrie.

Etape:

  1. În baza castingului, modelele selectate vor participa la o prima ședință foto în Abu Dhabi. Fiecare model va primi pentru acestă ședință 500$/persoană.
  2. În urma primei ședințe foto din Abu Dhabi va fi ales un model care vor face o campanie extinsă, timp de 6 luni, campanie pentru care modelul selectat va primi 10.000 $.

Înscrie-te în formularul de mai jos și vei fi contactată de echipa Fashiontv în cel mai scurt timp.

Mai multe informații pot fi solicitate la telefon 0728 964 477, prin email la models@fashiontv.com.ro sau printr-un mesaj pe pagina de Facebook a Fashiontv Romania https://www.facebook.com/fashiontv.com.ro/

Citește și Mai multe de acelasi autor

Cmentariile sunt închise