Câștigătoarea Fashiontv Model Moldova, frumoasa Irina Ungureanu!

Sâmbătă, 13 octombrie, la Radisson Blu Hotel din Chișinău, s-a disputat cel mai important concurs de modele din Republica Moldova, Fashiontv Model Moldova.

20 dintre cele mai frumoase moldovence au participat la concursul care le dă participantelor posibilitatea de a-și construi o carieră internațională în modelling. Dintre acestea, cea care s-a afirmat în ochii publicului, compus din personalități din domeniul modei și modellingului, a fost frumoasa Irina Ungureanu, care a plecat la sfrșitul concursului cu premiul cel mare.

Câștigând coronița cea mai râvnită din concurs, Irina Ungureanu va avea oportunitatea de a participa la evenimentele Fashiontv din Milano, Cannes, Viena, Grand Prix Abu Dhabi si Bali.

 

Fashiontv Model Moldova le dă șansa celor șapte câștigătoare să prezinte pe cele mai importante podiumuri de la Paris, Milano și New York, în cadrul evenimentelor internaționale Fashiontv. Acestea vor promova moda, frumusețea si turismul din Republica Moldova în peste 190 de țări alături de cele mai importante
evenimente pe care Fashiontv le transmite.

Citește și Mai multe de acelasi autor

Cmentariile sunt închise